This is my world

By: Meeza Hashim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan Telok Kemang PD

Ready to go
Teluk Kemang
Azie
View all 18 photos...


Sunday, 17-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kocot & Anim - Maran's Reception

Aneem & Nana
Nasi Lemak Rendang Ayam
Karipap pusing
View all 75 photos...
Gambar2 sekitar majlis resepsi Kocot n Anim kat Kg Bak-bak, Maran Pahang. Mula2 Nana nak join kami sekali tapi tarik diri sebab ada urusan penting. Tu yang tetibe ade plak muke dia terselit dalam gambar. Kami- Aku, Anim & Fahry pergi ke Maran hari Sabtu dan Kocot dan sediakan penginapan di challet indah mengadap tasik depan Maran's Golf Club. Giler wooo Maran bandar kecik tu pun ada golf club. Temerloh pun tak canggih mcm tu. Pagi Ahad sebelum pergi wedding diorang aku & fahry sempat lagi pusing2 dekan bandar Maran & pergi Pekan Sehari Maran. Banyak la jugak benda2 aneh kami jumpe.Chopping board kayu tembesu & buah Mencepu Actually pada aku tak la aneh sangat tapi Fahry memang ala ala jakun jugak la. Tu yang dia beli senduk kayu tu. Kami stay sampai habis majlis sebab tu sempat tgk sesi fotografi outdoor diorang. Cameraman Angah & Nikon partner dia Bob. Azab jugak la sampai kami pun terlibat sama. Anyway..resepsi kat Maran ni ramai orang2 lama yang turun. Meriah.Lauk pun marvellous.
Tapi kempunan aku nak tapau pais ikan yang menjilat jari.

Untuk Anim & Kocot- Semoga berbahgia hingga ke hujung nyawa. Let the journey begin.

For more piccies boleh tgk kat site official photographer - Angah @ http://angahzah.multiply.com


Friday, 8-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Norhanim & Saiful Adri 's Wedding Day 08.08.08

Makan dulu kat Sg Buloh
Gambar
gambar
View all 30 photos...
Gambar2 sekitar trip kami ke Penang, majlis akad nikah Kocot & Anim serta resepsi kat Penang.

For more picies u can go to

Kpeng @ http://azizaharun.fotopages.com
Intan @ http://shafinamdisa.fotopages.com
Angah @ http://angahzah.multiply.com ( unofficiall photographer kt Penang)


Friday, 1-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Day Out

Airyl Rafael & daddy Ichal
Qhumaira n Mama Naza
Muke je ganaz
View all 14 photos...
Some picies during my day out with Naza,Shafiq,Lydia,Ichal and their kids


Saturday, 24-May-2008 08:53 Email | Share | | Bookmark

Hadief & nenek
Garang ni
Boo mak ngah!
View all 20 photos...
Introducing my cute nephew ..Muhamad Hadief Haikal(anak sedare sepupu actually). Nenek Hadief is mom's older sister . Gambar2 masa kami jalan2 tengok Layar Air kat Putrajaya.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net